Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΟΥΓΙΑΣ-ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ-ΓΚΟΝΤΑΣ









Δικηγορικός Σύλλογος: «Ηθική δολοφονία» οι δηλώσεις Κούγια





Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών σε ανακοίνωσή του αποδοκιμάζει με εξαιρετικά σκληρή γλώσσα τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της δολοφονίας του 15χρονου και τον παραπέμπει στο Πειθαρχικό.
«…η περιύβριση του νεκρού 15χρονου, είτε ατομικά, είτε με αναπαραγωγή των απόψεων του εντολέα του στα ΜΜΕ, καθώς και η δυσφήμηση των δικηγόρων που δεν δέχθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση, αντίκειται στους κανόνες δικηγορικής δεοντολογίας και την υποχρέωση ευθέως τρόπου υπεράσπισης. Συνιστά μια νέα -ηθική- δολοφονία, η οποία πυροδοτεί την ένταση τις ημέρες που όλη η ελληνική κοινωνία εξεγείρεται και διαδηλώνει τιμώντας τη μνήμη του και καταγγέλλει την αστυνομική αυθαιρεσία».
«Για το λόγο αυτό ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη και έχουν επιληφθεί τα αρμόδια Πειθαρχικά Συμβούλια του Δ.Σ.Α.».




Δυστυχως η "μικρη" μας πολη εζησε απο κοντα με τον" εν λογω"....



σημαδεψε αρνητικα με την παρουσια του εδω την κουλτουρα και τις παραδοσεις μας, με ολα αυτα που εκανε στους αθλητικους-και οχι μονο-χωρους.



συνεργατες του εκτος των αλλων τα πετρινα χρονια της παραμονης του
ηταν ο κ. "κουμπης" Νομαρχης Ιωαννινων
και ο κ.Δημαρχος
Μαλιστα ηταν και μελη του Δ.Σ στην ΠΑΕ του Κ.....

οι παρακατω δηλωσεις του κ. ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ......

Υπήρξε και η πρώτη αντίδραση από τον Νομάρχη Ιωαννίνων Αλέκο Καχριμάνη που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και με δηλώσεις του ζήτησε από τον κ. Κούγια να ξανασκεφτεί την πρόταση που έκανε προς τον κ. Χριστοβασίλη. Ο κ. Καχριμάνης βρίσκονταν χτες στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας και όταν πληροφορήθηκε την χτεσινή ανακοίνωση του κ. Κούγια δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον ακολουθούσαν τα εξής: «Εγώ έχω στηρίξει τον κ. Κούγια από την πρώτη στιγμή και τον έχω ευχαριστήσει για ό,τι έκανε μέχρι σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαι ένας φίλος του. .

Ανταπάντηση

Το μεσημέρι ο Αλέξης Κούγιας είχε μιλήσει τηλεφωνικά στο μαγκαζίνο του τηλεοπτικού σταθμού των Ιωαννίνων TV1. Εκεί ενώ ήταν στον «αέρα» άκουσε για πρώτη φορά τις δηλώσεις του κ. Καχριμάνη, σχολιάζοντας στην συνέχεια τα εξής: «Εμένα άλλα μου έλεγε ο κ. Καχριμάνης. Ότι είμαι ένας έξυπνος άνθρωπος και ο πιο έντιμος παράγοντας στο ποδόσφαιρο.......

1 σχόλιο:

sen_saven είπε...

deikse mou tous filous sou na pw poios eisai..